Velkommen til Baarsgaard-Hansens hjemmeside

Se min nye mappe med billeder af værkstedet - eller kom på kursus og oplev atmosfæren :-)

Her starter din rejse på vores hjemmeside...

http://www.ritas-glaskunst.dk   

Besøg min nye hjemmeside som kun handler om glas.

NYT-NYT-NYT-NYT-NYT-NYT-NYT-NYT-NYT

Glaskursus   - du kan komme på kursus ved enten at samle et hold på 6 personer og finde en lørdag hvor i har tid, eller hold øje med holdene på min hjemmeside.  

http://www.ritas-glaskunst.dk/


Du er hvert år på Vorbasse Marked i uge 29.   

Kom og se mit glas på stand W010.

Torsdag, fredag og lørdag i uge 29 er der hvert år Vorbasse Marked, og her vil du kunne finde mig fremover. Her kan du se det meste af mit glas, og se det lidt med fingrene også. Vi kan få en snak om et kursus, teknikker eller noget helt andet.

 Vi ses i Vorbasse på stand W010

http://www.vorbasse-marked.dk


Magion Uret 

Jeg har oprettet en ny side som hedder Magion Uret. Jeg syntes uret er flot nok til at have sig egen side - nu kan du se uret tæt på og du kan se alle ikonerne i slide show og på fuld skærm. Prøv det - billederne at super flotte på den måde. Se også det særlige Dronninge ikon som jeg lavede i anledning af Dronningens besøg i Magion


Glas Galleri   - jeg har endelig fået et lille galleri så du nu kan komme og se et større udvalg af mine ting, i de rette omgivelser. Du er velkommen til at kigge forbi og handle med mig. Dog ring først og aftal tid på mobil 28443322 .


      
  se mig også på http://www.facebook.com/ritas.glaskunst


😮 Vores vindmølle snurrer rigtigt lystigt for tiden, vi er jo heldige med vinden.😉 Vil du se mere om hvad for en slags vindmølle vi har investeret i, så kig på
alle billederne i mappen.

  


Rigtig god rejse rundt på vores hjemmeside.
Hilsen Berge og Rita
🙂