Idræt, Kultur og Event Center - Grindsted

                                Magion Uret  

Sydbanks gave til Magion er dette smukke ur som jeg har lavet. Mine tanker omkring kunstværket var at ligesom huset skulle det formidle transparens. Alle glas ikonerne er brændt flere gange, og sidste gang i en form jeg har fremstillet til formålet. Min tanke var at ikonerne skulle ud fra væggen så de giver en lethed og gennemsigtighed, som giver skygger på væggen fra de motiver der er på ikonerne. Ikonerne skal fortælle hvad der foregår i Magion, men samtidig være så abstrakte at det er øjet der ser, der bestemmer om man kigger på dans eller gymnastik - dans eller gallafest - fodbold eller håndbold. Jeg ville skabe noget der skaber glæde, noget farverigt og noget der afslører sine detaljer efterhånden som man kigger nærmere på ikonerne. Det skal selvfølgelig også være muligt at se hvad klokken er, og som filialdirektøren i Sydbank siger, så kan uret vise Magion tiden - en smuk tanke syntes jeg, men jeg syntes du selv skal besøge Magion i Grindsted og se hvad uret og tiden viser dig.  Magion Grindsteds nye Idræts- Kultur- og Event Center, Tinghusgade, Grindsted 

Den 3. september 2012 kiggede Dronning Margrethe II forbi Grindsted. Hun var bl.a. inde og se mit ur, så i dagens anledning lavede jeg et ikon til Dronningen - selvfølgelig blev det en marguerit og du kan nu se den som en del af Magion uret.

Du kan her se uret og alle ikonerne. Jeg har undladt at skrive noget om ikonerne hver især da jeg gerne vil have at du bare ser det dine øjne viser dig. Jeg håber også du får lyst til at besøge Magion og se uret i virkeligheden - i dette tilfælde kan billeder nemlig ikke måle sig med virkeligheden.