Velkommen til vores gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Jeg vil blive glad for en lille hilsen fra dig, også for et link til din hjemmeside, så jeg kan lave en gen-visit. Vil du gerne i kontakt med mig, så kan du bruge min kontaktside.
Skrevet af Kim & Janne Litgov, d. 25-11-2007
Vi vil gerne sige endnu engang tusind tak for 'lån' af jeres suverænt lækre hus. Det var bare en superdejlig uge. God og positiv dialog med jer - det var en fornøjelse med jeres velvilje til at hjælpe. Huset er så superlækkert at det bare skal opleves. Faciliteterne er mange, så selvom vejret arter sig fra sin værste side er det intet problem at få tiden til at gå. Den daglige pool-badning i det skønne opvarmede poolområde bliver man hurtig afhængig af. Og vi er alle blevet nogle rigtige hajer til billard og bordfodbold. Vi var imponerede af alt den hygge I har lagt i huset, det være sig hyggelig indretning, lækkert service, super-gode senge, hygge med blomster, masser af spil i skabene - ja kort sagt alt var muligt. Vi vender tilbage en anden god gang, det kan i roligt regne med....
Mange hilsner fra Marcus, Melanie, Kim & Janne Litgov
E-mail:
Skrevet af Mary-Ann Andersen, d. 18-11-2007
Hej alle sammen.

Tak for linket til jeres fine hjemmeside, vi sider her alle sammen og mindes den pragrfulde uge vi havde i jeres lækre sommehus. Vi vender frygteligt tilbage. Hvis vi altså må!!!!

Ha' det godt til vi ses igen.

Mange knuser fra Esbjerg
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Familien i Them, d. 08-11-2007
Hey. Super lækker hus I har. Fed hjemmeside:)Glæder os til jul........
E-mail:
Skrevet af Trine, d. 30-10-2007
hejsa,
ja puha det bliver bare skønt at komme ud at nyde jeres lkre sommerhus, selvom det er langt ude i fremtiden (uge 13), men vi har bestemt noget at glde os til.
Tak for en super "handel"

hilsen trine
E-mail:
Skrevet af Michael Gervin, d. 30-10-2007
Hej,

Dejligt at man nu kan se nogle flere billeder fra huset, vi glæder os til uge 49.

Mvh.
Michael
E-mail: